•  Vuorimiehenkatu 27, 00140 Helsinki  •  0400 388 400  •  info [at] kaivarinkanuuna.fi  •

MYYJÄLLE:

Tarjoamme myyjälle puhtaat ja kunnostetut tilat. Tilat muodostuvat useasta huoneesta, joista voi valita mieleisensä myyntipöydän varaustilanteen mukaan. Vuokrattavaan tilaan kuuluu pöydän tai hyllyratkaisujen lisäksi rekki noin 40:lle vaatteelle. Vuokraamme pöydän aina vähintään viikon ajaksi kerrallaan. Pidätämme oikeuden paikkamuutoksiin.

Itsepalvelukirpputorin tapaan Sinun ei tarvitse itse huolehtia tuotteittesi myynnistä, vaan voit jättää ne huoletta Kaivarin Kanuunaan myytäväksi. Sinun tarvitsee vain huolehtia siitä, että olet hinnoitellut myytävät tuotteet ja että ne ovat Kaivarin Kanuunaan tuotaessa siistejä ja ehjiä. Emme suosittele rikkinäisten ja epäkuntoisten tuotteiden myyntiä. Kopiotuotteiden myynti on ehdottomasti kielletty.

Suosittelemme, että asettelette tuotteet esille mahdollisimman väljästi ja siististi.

Arvokkaimmille tuotteille on mahdollista vuokrata erillinen hälytin tai tuote voidaan varustaa hälyttimen omaavalla tarralla.

Kassan vieressä on kolme lasivitriiniä, joita voitte vuokrata arvotavaralle 29 € per viikko. Vuokrattavissa on myös näyteikkunapaikkoja. 

Rahojen tilittäminen tapahtuu vuokra-ajan päätyttyä paikan vuokraajalle henkilöllisyystodistusta näyttämällä. Rahat maksetaan ainoastaan pöydän vuokranneelle henkilölle tai hänen vuokrasopimuksessa valtuuttamalleen henkilölle. 

OSTAJALLE:

Kaivarin Kanuuna tarjoaa mukavia ja edullisia löytöjä käytetyn tavaran parissa. Valikoimamme kattavat useita kodin tuoteryhmiä sekä kodin tekstiilejä vaatteista sisustamiseen tarkoitettuja tekstiilejä myöten.

Kaivarin Kanuunassa palvelee asiakkaita kahvila sekä tulossa on lapsille oma puuhapiste.